Poštovní 96, Mariánské Lázně 353 01 Česká republika  +420 354 626 161

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

Carpaccio z hovězí svíčkové

s rukolou, parmezánem a rozpečenou bagetkou

160,-

Domácí paštika z krůtích jatýrek

s mandlemi a schwarzwaldskou šunkou

110,-

tip ŠÉfkuchaŘe

Restované krevety

se sušenými rajčaty s česnekem a rozpečeným toustem

135,-

Kuřecí ragú

zapečené se sýrem a podávané s toustem

90,-

POLÉVKY

Polévka dle denní nabídky

40 CZK

RYBY

Pstruží filátko

na salátě z čočky a červené řepy

210,-

Pstruh pečený na másle

180,-

Filet z candáta

podávaný s hráškovým pyré a petrželovým dipem

250,-

ČESKÉ SPECIALITY

Hovězí guláš

s houskovým knedlíkem

145,-

Svíčková na smetaně

s brusinkami a houskovým knedlíkem

145,-

Moravský vrabec

se zelím a houskovým knedlíkem

145,-

Pečená žebírka

s pikantní tomatovou omáčkou a nakládaným zelím, chléb

185,-

tip ŠÉfkuchaŘe

Celé grilované vepřové koleno

hořčice, křen, chléb

(cena za každých 10 g nadváhy = 2 Kč)

160,-

LZE OBJEDNAT JEDEN DEN PŘEDEM

Celá pečená husa

s bramborovým a houskovým knedlíkem, čer. a bílé zelí

1700 CZK

Půlka pečené kachny

s bílým vařeným zelím a houskovým knedlíkem

260,-

HLAVNÍ JÍDLA

Pečený králík

se švestkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem

195,-

tip ŠÉfkuchaŘe

Pečená vepřová panenka

do růžova na červené čočce

190 CZK

Smažený řízek

z krkovičky s domácím bramborovým salátem

165,-

BEZMASÉ POKRMY

Cuketové ragů

s rajčaty a kozím sýrem

130 CZK

Salát z červené řepy,

rukolou, kozím sýrem a dýňovými semínky

145 CZK

tip ŠÉfkuchaŘe

DEZERTY

Čokoládová pěna

s karamelizovaným pomerančem

75 CZK